146

Hjemmeside for Anders og Stina

Gæstevejledning til 146

Varmen i gulvet

i underetagen reguleres på to drejeskiver. Den ene findes ved Stinas seng på væggen mod badeværelset, til højre for døren stil bade væreset lidt over gulvpanelet. Den anden sidder på lignende måde på væggen i Anders rum ind mod Stinas rum, til højre for døren. Normalt står de på lodret opad altså kl 12. Når vi ikke er der, står de på kl 10. I er velkommen til at stille dem på 12 når I er der og så stille dem tilbage på 10 når i tager af sted.


Varmen i den store stue

står på 21, når vi er der, og på 17 når vi ikke er.


Varmen på de to elradiatorer i arbejdsværelset står på 21 når vi er der og på 15 når vi ikke er. Regulatoren sidder på bagsiden af radiatoren. Der skal ikke tændes på nogen kontakter.


Det kogende vand

i køkkenet tændes og slukkes på en knap på toppen af den cylindriske beholder i skabet under vasken. Den lyser rødt når den er tændt. I bedes sørge for at den er slukket når I tager af sted.


Hvis I skal bruge fjernsynet,

skal der tændes på kontakten til venstre for fjernsynet. Så kan man se de stationer, der er frie på antennen, dvs DR1, DR2 og svenske kanaler. Der vil som regel være slukket for internettet og der er så heller ikke mulighed for at se TV2. I er velkommen til at ringe til os for at få instruktioner i at tænde internettet og tilgå TV2.