Bilen er lejet (Billedet kan ses i et album, hvis du klikker på det)
op til planlagt tid, 5.00, vi strækker tiden til kanten og opdager så den nyfaldne sne på bilen. Dagens første skud adrenalin, når perronen da toget allerede kan ses. Ellers går alt efter planen inklusive det vi har glemt af medicin og ledninger.
Problemfri boarding (med priority). Men afgangen forsinkes af afisning. Forsinkelsen giver lidt småproblemer med bilen. Vi bliver omsider hentet og kørt ind til udlejningsstedet, som er helt ok. Stina får instruktion i automatgear. Det er udfordrende at fin vej, da min Google maps ikke virker ordentligt, kun kørselsvejledningern uden kort. Da vi benytter positionen sendt til Stinas mobil kommer det hele dog til at fungere problemfrit. Venlig og kompetent modtagelse (selv om vi nnåede at få lidt lange næser, da vi stod ved en lukket reception, men der var bae lidt undtagelser som følge af personalefest. Vi fandt os straks hjemme, købte lidt kiks og bestilte plads i resauranten. En halv times tid i fitnesslokalet var også velgørende. Kl 18 var der stadig lyst.
Vi bestente os for en nem aftensmad uden de store anstrengelser og bestilte derfor plads på hotellets restaurant. Hvilede ud i sengen et par timer og var der kl halv ni, der var kun et par foruden os. Vi fik allerede en fornemmelse at at der var noget uventet i gære da vi så Michelentavlen (2022) ved døren. Det bekrææftedes da vi fik spisekortet. Menuen lød på 120 euro. Inden havde Stina spurgt om de havde en menu del dia, hvad de rystede lidt på hovedet af. Vi bestilte to hovedretter, en gang grillede gedekotteletter og et gedebryst. En øl til Stina og et glad Malaga rødvin til mig.
(ruten fra Malaga til Marbella)