Nytår 2022/2023

Hjemmeside for Anders og Stina

Årsskiftet 2022/2023

Vi har fået dejlig mange søde hilsner her ved slutningen af året. Vi har læst dem med fornøjelse, og takker. Her kommer på årets første dag vores bidrag til opdatering af jeres viden om hvordan det gamle er gået.

 

Sagt kort, er det gået godt. Vi er sunde og raske, har foretaget os en masse af de aktiviteter, vi elsker, været sammen med en masse af dem vi kender og hvis selskab vi nyder. Der er ikke rigtig noget, som trykker os. Vi har ikke lagt særlige begrænsninger på os selv, og er ikke blevet smittet af andet end det gode humør i vores omgivelser.


Vi prøver også at holde den pessimisme i skak, som udviklingen ude i verden og her hjemme kunne have næret. Folketingsvalget og regeringsdannelsen gik, som man kunne have ventet - med den lille trøst at den lille svindler kun blev udenrigsminister.


Vi har som sædvanligt haft meget omgang med familien og har kunnet følge tæt med i deres glæder og bekymringer.


Igen i år har vi også set meget til Trine og Victoria, selvom de  bor længst væk. Vi har fejret både jul og nytår sammen. Denne gang hos dem i Spanien. Det går stadig strygende med deres forretninger,  så de har købt en kæmpe naturgrund i nærheden af Vejer de la Frontera, hvor de efterhånden vil bygge sig et hus. De har også i år lejet et hus nær Cadiz, denne gang stort nok til at vi har kunnet bo her mageligt.


Vi er nok ved at blive lidt Spaniensafhængige. Vi var her også i februar. Vi skal blot lære at være i solen, dovne og lade os forkæle. Men vi er ret lærenemme. Anders er nu oppe på en hel time på ryggen. Og så juleaften på argentinsk. Og VM finale med hele den argentinske familie.


Sommeren gik med sejltur. Vi nåede til Jakobsö så tidligt at vi kunne fejre midsommeraften med alle vennerne der. Det var lige så skønt som det plejer i Lydia bortset fra lidt dril fra vejret og selvstyreren. Og lidt lange etaper i lidt for meget vind. Så tænk engang, vi er begyndt at overveje at trappe ned på sejleriet, måske endda sælge båden, altså blot som en tanke.


Nu til sommer skal vi i hvert fald prøve noget andet. Vi har bestilt en lille camper (California) i Nantes. Dertil tager vi toget og så turer vi rundt i Bretagne et par uger. Vi er blevet inspireret af Rikke og Troels, som prøvede det i år (i Normandiet) og har sagt at vi er velkommen til at slå følge med dem. Nej, hvor blir det spændende.


Den største festlighed var i forbindelse med at Stina blev 75, og hendes trusler om ikke at vilde gøre noget ud af det, blev heldigvis gjort grundigt til skamme. Der var også fin fest da Nicholai fyldte 18.


Gitte og Morten har mange af de udfordringer, som småbørnsfamilier har især med de sygdomme som følger med det. Men de tager alting tappert og altid med godt humør. Det er dejligt at se hvor glade de er og hvordan de dyrker deres foretagsomme interesser.


Jakob bor så dejligt tæt på at det er nemt at besøge ham på en cykle/gå/løbetur og få en snak om verdens skæve gang. Og få ham på besøg med hjælp til edb-tekniske forhold. Og hans dejlige piger trives fint.


Sommer til søs i sol og blæst

Jul i Spanien i sol og varme med Frida

Vi er begge stadig besluttede på at holde formen ved lige med ihærdig og velgørende motion og havbad. Vi nyder fortsat meget at komme på Skodsborg. 


Vi slutter af med at understrege håbet om at se mere til jer alle sammen i det nye år. Vi har allerede mange fine ting i kalenderen og opsatte på at tage mange flere initiativer.


Altså, godt nytår fra Anders og Stina