2019 Formentera-Herlev

Hjemmeside for Anders og Stina

2019 Formentera - Herlev

Dag 1:  Den får hele armen.10.maj

Kører direkte fra Skodsborg til Jakob, gennem slugten. Stina støder til. Ved 18 tiden er det inderste kælderrum ryddet for ting, pånær reolerne. Meget er båret på loftet, vuggen og masser af hylder, et par døre på en velorganiseret måde. Vi aftaler at mødes i morgen for at køre på lossepladsen.

Dag 2:  Av min arm. 11.maj


Babu babu

På vej i havet finder jeg på at sætte TRX op. Bruger den spinkle havestol og ramler. Ligger jamrende og stønnende en halv time inden ambulancen når frem. Stina arbejder på højtryk med 1813. Nicolai og Selma vil blve kørt hjem af Charlotte.

Ambulancefolkene støtter mig så jeg selv kan gå op til ambulancen. Armen er brækket, forsøg på at trække delene på plads lykkes ikke og der dekreteres operation. Kan vi mon håbe på at rejse tirsdag? Ikke noget vi selv tror på. Men måske, hvis der kan klemmes en operation ind i morgen. Kl 9, der er en ledig tid hos Kasper Grønbæk, som er kommet til for at instruere,
med mindre der kommer noget akut i vejen. Jeg bliver sendt hjem og kort før midnat ringer Kasper at der ikke bliver noget af det, men måske mandag

Dag 3: Hviledag. Rejsen opgives. 12.maj


Der er ikke andet at gøre end at hvile

Klart at vi må opgive at komme afsted som planlagt. Vi får besøg af Liva og Jakob. Liva spørger til hvordan Jakob oplevede det da Monica og jeg blev skilt. Det har hun ikke hørt før og meget af det forbavser hende.

Dag 4: Under kniven.13. maj.


Armen i gips

Møder på hospitalet lidt før det berammede tidspunkt kl 9.00 og på slaget bliver jeg installeret med seng og stue på en tosengsstue, hvor jeg foreløbig er den enesste. Senere dukker Erik (Skov) op efter operation af skulder efter en påkørsel.

Udsigt til hele omegnen her på 19. etage og til operation kl 13. Allerede kl 12.30 bliver jeg hentet og kørt til anæstesi. Det varer lidt længe, så der bliver vist lige puttet en operation ind i mellem og jeg når at blive lidt utålmodig indtil Stina endelig har tilkæmpet sig ret til at sidde hos mig. Omkring 19.30 køres jeg til kniven med 146 minutters knivtid, hvor jeg kan følge med i hvad der foregår i rummet, i omtumlet tilstand, men uden at kunne se selve operationen på grund af et dækken. Men jeg kan høre Ida og Rune snakke om hvad der foregår, ind i mellem har jeg det indtryk at de bare sidder og hygger sig og jeg synes det er lidt sært at jeg ikke kan være med til det. Stina finder ud af at jeg er kørt til Röntgen og finder mig der.

Da vi tilbage på stuen finder vi ud af at det hele er gået godt. Stina tager hjem. Jeg får ikke sovet særlig meget.

Dag 5: Rejsen genoplives. 14. maj.


Taarbæk Havn, check af Lydia

Det er ikke blevet til meget søvn. Står op kl 5 og finder et sted hvor jeg kan få morfin.

Sms til Stina om hvornår der er stuegang. Det ringer os alle medlemmerne af messengergruppen.

Hun ankommer, udaset bl a af forsøg på at aflyse flyvningen. Lægen fortæller om operationen, alt er gået perfekt, hun er dygtig hende Ida. Jeg skal blive til 14 for at få den sidste gang antibiotika. Så Stina tager hjem igen og henter mig kl to hvor jeg får en fin og grundig udskrivning med alskens papirer og papirer mmm.

Er et smut omkring havnen for at glæde os over at Lydia er kommet hjem, men ligger yderst på nordmolen.

Finder nye flybilletter om aftenen. Vi ser hinanden i øjnene og trykker på bestil.

Dag 6: Fødseldag i Brøndby15. maj

Starter morgenen med at flytte Lydia på plads med en enarmet forgast. Det går glat der skal bare være ro på hele tiden.

Vejret er et rigtigt fødselsdagsvejr. Vi er i Brøndby et par timer. Sidder i den dejlige have. Morten fortæller om spændende jobmuligheder.

Der pakkes.

Dag 7:  Fødseldag på Formentera. 16. maj


Formentera fra luften

Vi når frem til Trines fødselsdag på Eugenias og Fernandos nye restaurant.

Toget 6.55 fra Klampenborg, croissant i afgangshallen, flyafgang, rettidigt 9.50, ankomst til Mallorca en halv time før tid. Bekvem ventetid til den rettidige afgang til Ibiza, taxaen når lige netop færgen 19.00.

Trine modtager os på havnen, vi skal være hos Eugeni og Fernando kl 21.

Vis indlæg

Fødselsdagsfesten holdes hos Eugenia og Fernando

Dag 8: Boderne inspiceres. 17. maj


Trines bod

Der kigges på varerne som ankom igår. Der er umiddelbar tilfredshed, varerne ser godt ud og det er de rigtige. Vicki køres på arbejde og Trine kommer tilbage og henter os. Vi har har siddet og nydt haven i det gode vejr, selvom der er nogle ordentlige pust. Vi tager omkring Cala Saone og kigger på Vickis bod og det formidable blæsevejr.

Dag 9: Brændt af. 18.majVickys bod

Kører med Trine til Sa Platgeta, frokost fra baren. Forsøg på bad afbrydes af brandmand.

Stina og jeg kører til Cala Saona og bader der, snakker med Victoria, som er i gang med at arrangere en rejse til Brasilien. Ser på Petanqes.

Jeg går tur på bagvejene, Victoria laver mad

Dag 10:  Victoria til Brazilien.19.maj


Ibiza set fra El Mirador

Victoria tager med færgen kl 12. Til Sa Platgeta, Stina og jeg fortsætter til frokost på El Mirador og videre til torvet og fyret på La Mola,

Dag 11: 20. maj


Kaffe på pladsen i Sant Fransesc

La Pujols, morgenjuice på La Miranda.

Sa Platgeta.

San Fransesc, kaffe og take away

Dag 12: Raco des Moro. 21.maj


Udflugt til Raco des Moro

Illetes

Sa Platgeta

Burger på 62

Hjem

Raco des Moro

Dagens ture i Google Maps

Dag 13:  Torre de sa Punta Prima. 22. maj


Torre de sa Punta Prima

Cala en Baster kl 10.30

tilbage via kaffebar i San Ferran.

Afsted igen til Cala Baster, vandretur mod nord, en tredjedel af vejen til tårnet.

Sa Platgeta

62

Tårnet kl 18, vandring, Restaurant ved Bahia

Fernando og Eugenia

Dagens ture i Google Maps

Dag 14: Torsdagskoncert. 23. maj


Koncerthuset

Mageligt afsted. Trine vinker fra kajen. Bilen står i lufthavnen, hvor Troels har stillet den. Vi kører direkte til koncertsalen til torsdagskoncert.

Dag 16: Knuthenborg. 25. maj


Vores egen safarihytte

zzz
Vi har for lang tid siden planlagt at tage til Knuthenborg med Willum, Selma, Liva, Nicholai og Camille. Vi har byttet bil med Michael og Sara, der er bedre plads i deres. Vi afhenter i Lyngby og Brøndby, pauser i Karlslunde, spiser frokost på Bogø og er klar til indkvartering kl 15. Rundtur i bil. tilbereder den medbragte mad på grillstationen. Slutter af med abeburet. Jeg er ikke helt fris, jeg har smerter. Sover dårligt om natten på grund af smerterne.

Dag 17: Herlev. 26. maj


Tålmmodighed

Vi skulle egentlig have haft resten af dag med i oplevelsen, men vi bliver nød til at drage hjemad, da jeg har det skidt. Vi afleverer Liva på vejen, på Bogø og Willum. Nicholai og Selma tager med på Herlev, Lungeafdelingen, hvor lægen konstaterer smerterne stammer fra at jeg har væske i lungerne. Og det skal tømmes ud. Hun foreslår at vente til i morgen fordi der så vil være en ekspert til stede. Vi aftaler at jeg kan vente en dag mere, da jeg har en aftale om at fjerne gipsen i morgen.

Dag 18. Herlev, gipsen af. 27. maj


Flot syning. Genoptræning

Gipsen kommer af og man kan se den fine syning.

Dag 19. Tømning af lunge. 28. maj


Koncentration

Der blev tappet næsten to liter rød væske